woensdag 13 juli 2011

Vermist

Op de dag dat ze wordt ontvoerd, heeft makelaar Annie O'Sullivan drie goede voornemens: een huis verkopen, de ruzie met haar moeder oplossen en op tijd komen voor het etentje met haar vriend. De open dag van het huis is geen groot succes, maar op het moment dat Annie het huis wil afsluiten verschijnt er onverwachts een laatste bezoeker. Misschien heeft ze toch nog geluk vandaag…

Een jaar later weet ze te ontsnappen uit de blokhut waar ze al die tijd werd vastgehouden en misbruikt. Terwijl Annie probeert weer grip te krijgen op haar leven, slaat de ontvoerder opnieuw toe. Het gevaar blijkt dichterbij dan ze denkt.Vlot geschreven debuut van Chevy Stevens. Het verhaal wordt op een originele manier verteld door middel van haar bezoeken aan "de zielenknijper". Het begint telkens met het heden en dan een stukje verleden zodat steeds duidelijker wordt wat voor vreselijke dingen ze heeft meegemaakt. Het verhaal blijft spannend ook al weet je vanaf het begin al dat ze is ontsnapt. Aan het einde krijgt het verhaal meer de vorm van een roman en werd het iets ongeloofwaardig allemaal wat ik een beetje jammer vond. Vandaar 4 sterren ipv 5. Haar volgende boek dat in september verschijnt ga ik zeker lezen!

2 opmerkingen:

 1. hallo Riet, wat lees je veel op het moment!
  En nu Perlmann's zwijgen.......ik vond de trein naar Lissabon mooier!!
  groetjes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb lekker vrij en dus lekker tijd om veel te lezen. Perlmann's zwijgen is wel mooi, maar erg moeilijk (voor mij dan...) dus ik lees tussendoor andere boeken!

  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen