woensdag 11 januari 2012

De valse Jacob

Zeven vrouwen, een hecht vriendinnengroepje, gaat vijf dagen naar Florence. In deze hotspot voor genieters en kunstliefhebbers zullen zij onder de bezielende leiding van de charmante Judy kennismaken met de culturele highlightsvan de stad; de eeuwenoude paleizen, fonteinen, kerken, de juweeltjes van tuinenen de talloze musea die de mooiste schilderijen en beelden herbergen...
Maar zijn Christina, Judy, Simone, Paula, Petra, Joan, Cobi echt zon hecht groepje als het lijkt? Zijn het werkelijk zulke goeie vriendinnen? Of houden ze vooral de schijn op? Want een ding is duidelijk, er broeit iets, er speelt meer,veel meer dan alleen het genieten van kunst en de passie voor schoenen?
Tijdens hun laatste avondmaal in Albergo Da Pennelo, gelegen aan de Via Dante Alighieri wordt onthuld wat en blijkt het een oeroud verhaal te zijn over liefde, dood en verraad.Dit boek heb ik gekozen op basis van de kaft, het ziet  er zo mooi uit, de omgeving waarin het boek speelt sprak me ook erg aan. De schrijfster was voor mij onbekend.
Het is een lekker ontspannend boek met soms een beetje spanning. Ik had het in een dag uit.


1 opmerking:

  1. Dat was wel heel snel uitgelezen!
    Zulke boeken noteer ik altijd voor de bieb, een boek dat je in één dag uitleest, vind ik zonde van mijn geld.....;)
    groetjes, Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen