maandag 6 augustus 2012

de Souffleur

Dit stond op de achterflap:

Wie aan De souffleur begint, belandt in een achtbaan van spanning en verbijstering die ook na de laatste bladzijde niet voorbij is.
In zijn debuut sleept D. Carrisi, een Italiaanse jurist en criminoloog, je mee van de ene verbijsterende ervaring naar de andere.

Via een tip op crimezone kwam ik bij dit boek terecht. Het verhaal had me meteen in zijn greep. Je wilt gewoon doorlezen, ook zaten er wat verrassende wendingen in het verhaal die ik niet zag aankomen. Jammer dat de karakters en het verhaal niet altijd even  geloofwaardig waren. Opvallend was dat nergens omschreven werd waar het verhaal zich afspeelde. Wat mij betreft is dit boek zeker een aanrader.

  
Agente Mila Vasquez is gespecialiseerd in het opsporen van vermiste kinderen. Zij wordt toegevoegd aan een rechercheteam dat achter een seriemoordenaar aan zit, een ongrijpbare tegenstander die de politie steeds een stap voor is. Mila zet alles op alles om hem te doorgronden, maar ze heeft niet in de gaten dat zijn duistere geest ook leden van het rechercheteam aantast. En ondertussen begint de tijd te dringen, want een van de verdwenen slachtoffers is mogelijk nog in leven...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten