woensdag 12 september 2012


Rosalie ontdekt een angstaanjagend geheim: er zitten moordenaars in haar familie, allemaal vrouw, allemaal erfelijk belast met een onbedwingbare drang tot doden. Haar doodgewone leventje verandert van de ene op de andere dag... Is ook zij drager van dat gen?
Een nieuwe schrijfster en een intrigerende tekst op de achterkant. Dit sprak me aan en was de reden om mee te doen met de Crimezone leesclub.
Het verhaal begint heel spannend met een proloog, deze komt later terug in het boek. Hierdoor  krijg je direct zin om verder  te lezen.
Het verhaal is in de ik vorm geschreven. Alle handelingen die Rosalie doet zijn heel uitgebreid beschreven soms iets te veel.  Ze ontdekt steeds meer familiegeheimen, vaak samen met haar vriendin en buurvrouw Jeannette. Ze zijn wel heel erg close, heeft zij iets te maken met de vreemde gebeurtenissen....?
Na elk hoofdstuk komt een ander personage aan het woord, wie is dit? Deze stukjes maken het boek wat spannend verder valt het  qua spanning erg tegen.
 Jammer vond ik dat het gedeelte over het "gen"niet meer was uitgewerkt.  Alles bij elkaar had ik meer van dit boek verwacht.
Toch denk ik dat het wel een boek dat veel mensen zal aanspreken, ze heeft niet zomaar de Libelle spannende verhalen wedstrijd gewonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten