zaterdag 2 november 2013

Mail uit het verleden


Ze probeerde niet te gillen, maar de pijn was te erg. Ze schreeuwde het uit en zag hem genieten van haar angst en pijn. Geen levende ziel zou dit moeten meemaken. Het enige dat haar op de been hield was de hoop dat ze gered werd. ze wist immers dat het kon. Ze was er getuige van hoe zijn vorig slachtoffer gered werd door de politie door een tip van een vrouw die een mail uit het verleden had gekregen. Zou ze nog eens zo n mail krijgen en haar redden? Of was al de pijn die ze doorstond voor niks? Zal recherche Jack Palmer haar op tijd vinden?

Op een van mijn facebook groepen kon je je opgeven om dit boek te lezen. De schrijfster wilde er een paar weg geven, ze heeft dit boek in eigen beheer uitgegeven.

De spannende beschrijving sprak me meteen aan en ik was één van de gelukkigen die het boek mocht lezen.
 
Spannend was dit boek zeker, met een klap zit je in het verhaal en het is geen moment saai, het dendert door tot het einde. Diverse jonge vrouwen worden overmeesterd en meegenomen door een sadistische, gestoorde man die de meest gruwelijke dingen doet met zijn slachtoffers, met name op seksueel gebied.

Tegelijkertijd krijgt een vrouw geheimzinnige mailtjes, samen met de politie proberen ze de zaak op te lossen.

Het verhaal pakte me direct en ik heb het in twee dagen uitgelezen. Voor mij had het verhaal wel iets uitgebreider mogen zijn, ik had de personages wel wat beter willen leren kennen, het bleef nu wat oppervlakkig.

Doordat er veel Belgische termen in het boek worden gebruikt en er nog wat fouten in mijn versie van het E-boek stonden kwam het geheel een beetje rommelig en verwarrend op mij over.

Fanny knap geschreven en bedankt voor dit boek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten