zondag 23 februari 2014

De schoenenclub

Lorna, Helene, Sandra en Joss leiden alle vier een totaal ander leven in Washington. Lorna probeert als serveerster haar schulden af te lossen. Helene is de vrouw van een rijke senator, die haar behandelt als oud vuil. Sandra lijdt aan overgewicht en pleinvrees, en verdient haar geld met telefoonseks. En Joss werkt als kindermeisje en voetveeg bij een familie die haar geen vrije tijd gunt. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor schoenen.
De vrouwen ontmoeten elkaar bij De schoenenclub - waar ze schoenen met elkaar ruilen, en waar al snel ook hun geheimen en frustraties worden besproken. En zoals zo vaak lijken nieuwe schoenen de oplossing voor alle problemen...


Ik had weinig leestijd en dit was het perfecte boek om even een paar hoofdstukken te lezen voor het slapen gaan. Verstand op nul en wegdromen met de vier vriendinnen die elkaar hebben leren kennen door hun liefde voor schoenen. Ze hebben allemaal hun eigen besognes en helpen elkaar hier doorheen. Grappig waren de hilarische situaties waarin ze soms terechtkwamen. Uiteindelijk is er ook nog een happy end door toedoen van schoenen, precies zoals je verwacht bij dit soort boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten