dinsdag 29 april 2014

Wat Odette niet vertelde...

Plainview, Indiana – een klein slaperig stadje in het zuiden van de VS. In de jaren zestig ontmoeten de hartsvriendinnen Odette, Clarice en Barbara Jean elkaar zo vaak ze kunnen in Earl’s All-You-Can-Eat, waar een onverbrekelijke vriendschap ontstaat.De drie zijn zo vaak samen dat ze al snel de bijnaam ‘de Supremes’ krijgen. Veertig jaar later is die vriendschap nog net zo belangrijk voor de drie vrouwen, en ontmoeten ze elkaar nog steeds elke week op dezelfde dag en dezelfde tijd bij Earl’s. Het leven is voor geen van hen makkelijk geweest, maar Odette wist haar vriendinnen door dik en dun te steunen. Nu staat zij zelf voor het grootste gevecht van haar leven, en is het tijd voor Clarice en Barbara Jean om hun eigen geesten uit het verleden onder ogen te komen.


De levens van drie vriendinnen van middelbare leeftijd komen onder druk te staan door grote veranderingen in hun levens. Ze blijven elkaar steunen door "dik"en dun, bij alle tegenslagen die op hun pad komen. Het was af en toe wel lachen om de hilarische taferelen die beschreven werden. Ondanks de zware onderwerpen blijft het een luchtig boek waar je niet bij na hoeft te denken.

De titel van dit boek is voor mij een vraagteken, nu ik het boek uit heb weet ik niet waar deze op slaat, wat weet James?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten