maandag 19 mei 2014

Tot jij van mij bent

Claudia's leven lijkt perfect. Ze is hoogzwanger, heeft een liefhebbende man en een prachtig huis. En dan komt Zoe in haar leven. Zoe zal Claudia helpen als de baby er is. Maar er is iets met Zoe. Iets wat Claudia onprettig vindt. Iets wat ze niet vertrouwt. En als ze Zoe in haar slaapkamer aantreft, staat Claudia's onrust om in angst... 

Beklemmende thriller over een vrouw geobsedeerd is door het krijgen van een baby. 

Zoe gaat werken als au pair in het gezin van Claudia. Omdat haar man op zee zit staat ze alleen voor de bevalling en heeft ook nog de zorg voor de twee zoontjes van haar man. Logisch dat ze hulp nodig heeft. Toch bekruipt haar het gevoel dat er iets niet klopt aan Zoe. 

Ondertussen worden jonge zwangere vrouwen vlak voor de bevalling vermoord. Lorraine en Adam, een stel, werken samen aan deze zaak. Door hun privéproblemen verloopt dit echter erg moeizaam.

Tergend langzaam komt de ontknoping in zicht, je weet dat er iets gaat gebeuren. De onverwachte plotwending op het einde had ik helemaal niet zien aankomen en heeft me erg verrast.

1 opmerking:

  1. ook dit boek ligt hier klaar om gelezen te worden! Had een goede recensie!
    de ontknoping verraste niet, gelukkig schrijf je niet of het aangenaam of onaangenaam was, blijft het voor mij spannend!!!
    liefs, Syl

    BeantwoordenVerwijderen