vrijdag 17 juli 2015

De Midlife club

In De midlifeclub, de spannende feelgoodroman van Karin Belt, worstelen vier vrouwen met het feit dat ze ouder worden. Ze naderen de middelbare leeftijd, met alle gevolgen van dien. Wanneer Femke drie nieuwe vriendinnen leert kennen, gaat ze met hen mee op vakantie in de hoop de ondernemende, aantrekkelijke vrouw die ze ooit was terug te vinden. Gaandeweg blijkt dat ze de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die altijd meeging, maar spoorloos verdwenen lijkt te zijn. Femke gaat op onderzoek uit naar de waarheid, maar niet iedereen is daar blij mee…Het verhaal begint met een spannende proloog en leest als een thriller!

Als Femke in haar nieuwe woonplaats opgenomen wordt in de vriendinnenclub van haar buurvrouw gaat ze met hen mee op motorvakantie naar Frankrijk. In het begin lijkt het idyllisch lekker eten en veel wijn. Als Femke iedereen beter leert kennen slaat de sfeer om en wordt de stemming steeds grimmiger.

Dit boek deed me erg denken aan De eetclub en Het reservaat dus voor de liefhebbers hiervan, of als je op vakantie naar Frankrijk gaat, dan is dit echt een lekker leesbaar boek om mee te nemen in je vakantiekoffer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten