zondag 24 september 2017

De stad van spiegels


Het is stil geworden in de wereld. De Twaalf zijn vernietigd en de honderd jaar durende heerschappij van het duister is voorbij. Langzaam komen de overlevenden weer tevoorschijn, vastbesloten om een nieuw bestaan op te bouwen, en te dromen van de toekomst.

Maar ergens ver weg, in een dode stad, wacht hij af. De Nul. De Eerste. De vader van de Twaalf. De haat die ontbrandde door zijn transformatie laait opnieuw op. En de enige manier om dit vuur te doven is het doden van Amy, het meisje dat is voorbestemd om de mensheid te redden.
De stad van spiegels is het derde en laatste deel van de Oversteek trilogie. Dit boek gaat verder waar De twaalf is gestopt. In dit deel krijg je antwoord op alle vragen. Hoe gaat het verder met overlevenden en natuurlijk met Amy Veel personages komen weer langs, elk met zijn eigen verhaal. Ook is er een groot gedeelte gewijd aan De Nul, hoe is hij zo geworden? Is de rust op aarde weergekeerd en zijn de viralen echt uitgeroeid of komen ze weer tot leven. Dit boek is een heel mooi einde van deze trilogie, echt een meesterwerk, ik heb er enorm van genoten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten