zondag 12 augustus 2018

Blinde drift


Op een mooie zomerdag staat een auto met pech langs de weg. In de snikhete auto wacht de elfjarige Jack op zijn moeder. 'Pas op je zusjes,' heeft zijn moeder tegen hem gezegd toen ze wegging om hulp te halen. 'Ik ben zo terug.'

Dus wachten Jack en zijn twee zusjes in eerste instantie geduldig, maar algauw worden ze rustelozer. En hun moeder komt niet terug. Hun moeder komt nooit terug.

Drie jaar later past Jack nog steeds op zijn zusjes. Hij zorgt ervoor dat ze te eten krijgen en dat niemand erachter komt dat ze helemaal alleen wonen, zonder ouders. En dan ontdekt Jack wie de moordenaar van zijn moeder is...Nadat hun moeder is vermoord probeert Jack voor zijn zusjes te zorgen, wat erg moeizaam gaat. Per toeval komt hij erachter wie zijn moeders moordenaar is en probeert dit op allerlei manieren duidelijk te maken aan de politie.
De zaak is in handen van de plaatselijke brigadier Reynolds en de nieuwe, tegen zijn zin, overgeplaatste inspecteur Marvel. De zaak wordt op een wel heel ongebruikelijke manier opgelost.

Ik heb ontzettend genoten van dit boek. Het bevat onderhuidse spanning, mooie personages en veel humor., tijdens het lezen schoot ik regelmatig in de lach. Dit was echt weer een topboek van Belinda Bauer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten